2017-05-26

I lördags kom Emilia och Simon hit för att fira Amir som fyllt 20. Vi åt middag sen åkte vi till aborrtjärn för att försöka få hundarna att gilla vatten och bada, vilket gick helt okejj. Söndag åkte jag och Emilia till aborrtjärn igen och solade hela dagen, sen på kvällen följde jag och Amir henne till stan. Gick på espresso house, satt nere vid älven och gick runt på stan. Hade skola dagen efter, sen åkte jag till Emilia igen och stannade där till onsdag eftersom jag hade valpkurs på kvällen. Igår och idag har jag bara försökt plugga så mycket som möjligt, har några svåra uppgifter som är väldigt tidskrävande, tar typ tio minuter för att bara formulera en mening. Kul kul
 

2017-05-18

Har varit riktigt värdelös på att uppdatera, har prioriterat annat helt enkelt.Uppdaterar mest för min egna skull för att kunna se tillbaka och känner att det inte hänt så mycket intressant på senaste tiden. Jag har iallafall just betalat sista summan av resan till kroatien. Det är inte så lång tid kvar nu, dock betyder det att skolan snart är helt slut också, vilket inte alls är kul. Vill verkligen inte sluta. Känns kul att få börja jobba och göra något nytt, men vill fortsätta lära mig om samhället och diskutera nyheter, haha lite sorgligt kanske... Jag kan ju gå universitet, men på universitetet jobbar man så självständigt och har inte samma diskussioner som vi har på skolan, vilket egentligen är det jag är ute efter då det är sånna som är intressanta.
 
Jag har några inlämningar kvar som jag ska sitta och plugga på nu all min lediga tid. Jag har gjort dom sista ändringarna på mitt gymnasiearbete, vilket är fotnoter och själva strukturen. -Bara det tog några timmar, och det är nu inlämnat.Trodde faktiskt det skulle kännas bättre, men det är så intressant att jag vill skriva mer om det. På Tisdag har vi själva "redovisningen" av gymnasiearbetet. Det är typ mässa(?) för skolan där alla andra elever från de andra klasserna kan ställa frågor till oss gällande arbetet, och sen är jag ledig onsdag-fredag.
 
Hade inga relevanta bilder så det får bli på mina nya skor 
 

var bloggId= '5419b1ba9606ee44f55cbd82'; var is_pro = false;