Gymnasiearbetet och mobilbilder från Ghana

Nu är jag klar med mitt gymnasiearbete! 20 sidor om Ghananska lärares ledarstilar och lärare och elevers uppfattning om det. Känns så bra eftersom de egentligen inte ska vara klart förrän om några månader, så nu kan jag fokusera på annat skolarbete. Och även fast ämnet kan låta sjukt ointressant så tycker jag ändå att det var intressant att skriva om. Man blev lite less på att intervjua så många på skolan i Kpando och genomföra observationerna i klassrummet, men det var ändå kul.
 
Tänkte att jag kan lägga upp några inte så fina mobilbilder från ghana
Åkte någonstans på en grusväg till någon person som jag inte vet vem och fick dricka kokosvatten. De var vääldigt pinsamt eftersom dom väntade på oss och satt på stolar som ni kan se på första bilder bakom honom för att kolla på oss..// Fjärde bilden, En lärare och Samuel på Community inclusive special school Kpando// En liten del av skolan// Tillv av bananchips 
 
Karen(Min partner) och hennes kompis som lånade min mobil och tog ungefär 1000 selfies och fina jag i bakrunden// Matsalen på skolan// Hotellet vi bodde på när vi var i Kpando// Jag och Johannas rum// Jätte gullig bild på Johanna som tydligen älskar apor mer än allt// Livsviktig skylt på en toa i en shoppingcenter om hur man går på toan.
 
Klassen och våra partners// Klassrummen i skolan.


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: