Gymnasiearbetet och mobilbilder från Ghana

Nu är jag klar med mitt gymnasiearbete! 20 sidor om Ghananska lärares ledarstilar och lärare och elevers uppfattning om det. Känns så bra eftersom de egentligen inte ska vara klart förrän om några månader, så nu kan jag fokusera på annat skolarbete. Och även fast ämnet kan låta sjukt ointressant så tycker jag ändå att det var intressant att skriva om. Man blev lite less på att intervjua så många på skolan i Kpando och genomföra observationerna i klassrummet, men det var ändå kul.
 
Tänkte att jag kan lägga upp några inte så fina mobilbilder från ghana
Åkte någonstans på en grusväg till någon person som jag inte vet vem och fick dricka kokosvatten. De var vääldigt pinsamt eftersom dom väntade på oss och satt på stolar som ni kan se på första bilder bakom honom för att kolla på oss..// Fjärde bilden, En lärare och Samuel på Community inclusive special school Kpando// En liten del av skolan// Tillv av bananchips 
 
Karen(Min partner) och hennes kompis som lånade min mobil och tog ungefär 1000 selfies och fina jag i bakrunden// Matsalen på skolan// Hotellet vi bodde på när vi var i Kpando// Jag och Johannas rum// Jätte gullig bild på Johanna som tydligen älskar apor mer än allt// Livsviktig skylt på en toa i en shoppingcenter om hur man går på toan.
 
Klassen och våra partners// Klassrummen i skolan.

20170322

 
Här kommer de efterlängtade helginlägget haha
 
Var hos morfar och Ingabritta hela helgen med Amir och Emilia. Var i skellefteå och åt lunch, badade och bastade, gick på promenad på skoterspåret och träffade några från släkten. Söndagkväll körde vi till Emilia och sov hos henne. Amir lagade middag till oss sen såg vi serier. Han åkte till skolan på måndag men inte jag, så jag och Emilia gick på cafe station och åt tacos, sen for jag hem. Övrigt händer det inte särskilt mycket på veckorna. Måste plugga hela tiden nu för att hinna med allt.
 
 

Lushsweden

 
Vet inte om starstrucked är rätta ordet, tror inte de, men om det är de så är det så jag känner iallafall. Och kanske liite för stolt att lush la ut min bild på sin instagram jaoooo men de orkar jag ej dölja
 

var bloggId= '5419b1ba9606ee44f55cbd82'; var is_pro = false;