20160529

 
I fredags var jag ledig, gjorde inget speciellt tror jag. Lördag åkte jag in till stan och träffade Emilia och Simon. Vi gick på bishops arms och åt så jävla god mat, sen satt vi på espresso house ett tag, skjutsade hem dom sen åkte jag hem själv. Var så fint väder och jättemycket folk ute eftersom de varit marknad och var yran, så den kvällen va asbraa. Idag for jag och Amir till älven och åt lunch sen ikväll spelade jag kubb med Mathilda och åkte o badade, eller hoppade i några gånger typ, simmade inte direkt. Första gången jag "badat" (förutom i pool) på 6år, gillar inte vatten alls men de var väll kul ändå. Kom hem för en stund sen så jag ska plugga lite sen sova.
 
 
Förlåt simon haha
 
 
 
 

20160525

 
 
- Ett sånt här tråkigt collage som man aldrig kollar igenom på andras bloggar, i brist på annat.
 
Idag hade jag np i spanska tala och de gick braa, imorn har jag np i matte och de kommer gå mindre bra. Har repeterat hela kvällen på alla kapitlen, vet väl inte om de fastnat men de går som det går. Dom senaste veckorna har jag sovit sjukt lite för all stress i skolan och inte hunnit göra så mycket annat än att plugga, irriterande att alla examineringar blir så ihoptryckta såhär på slutet, men jag antar att de måste bli så. Stressad, jävligt mycket att göra och vill inte sova för det känns som att jag inte hinner, de är ju jättebra kombination.

20160521

Igår kom Malin, Linn och Julia hit. Vi for till ica och handlade sen lagade vi tacos, åt, åkte ner till älven och spelade kubb sen såg vi filmen Hush. Gillar inte skräckfilmer alls men den var faktiskt bra. Runt 11 åkte dom hem och då kom Johanna hit, såg serier sen sov vi. Lördag fortsatte vi se serier, Amir kom hit en stund sen for Johanna hem. Resten av dagen gjorde jag absolut ingenting, är sjukt trött så vill bara sova men har så mycket att plugga pååå.
 
 
 
 
 

var bloggId= '5419b1ba9606ee44f55cbd82'; var is_pro = false;