Ghana Måndag - Tisdag

Måndag åkte vi till ett hotell över dagen för att bada i havet och poolen. Åt först lunch vid havet, sen badade några och solade. På hotellet hade dom turidning så jag och en tjej från klassen gick dit, fick varsinn häst och fick i stort sett rida som vi ville efter stranden. Han lät oss galoppera till och med. Det var så kul för jag har inte ridit på 4år och aldrig ridit vid stranden heller. På kvällen åkte vi som vanligt tillbaka till hotellet i cape coast, åt middag och sov.
 
 
 Tisdag åkte vi till ett annat hotell för att bada och sånt igen. Den dagen var alla ganska klar för att åka hem eftersom kl 6 skulle vi åka från hotellet till flygplatsen. Ville egentligen verkligen inte hem, men var ganska less då, trots att dagen var jättebra. När vi var på flygplatsen väntade vi där i 4h innan flyget gick för att ibland kan de gå fel i kontrollerna och de kan ta lång tid, men för oss gick det bra. Åkte kl 10 på kvällen från Ghana, var framme kl 6 på morgonen i amsterdam. Väntade i Amsterdam i 3h sen till stockholm, väntade i stockholm i 3h innan vi äntligen var hemma i umeå 4 på eftermiddagen. Väääldgt lång resa hem.
 
 
Vill tillbaka varje dag. Absolut bästa resan jag gjort. Fick se så mycket, lära känna nya personer och lära mig en massa som inte går att få med på text eller bild. Kulturen och de sociala var verkligen helt annorlunda mot den svenska och det var så intressant att få vara med om. En sån här resa skulle jag aldrig heller kunna uppleva om man åkte ensam dit men eftersom det var ett utbyte med våran skola fick vi verkligen uppleva den sida av Ghana man vanligtvis som turist inte skulle få se.
 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: