Ghana Fredag - Söndag

Fredagkväll samlades klassen, åtta elever och två lärare, på flygplatsen och åkte till Stockholm. Vi sov på hotell en natt sedan på lördagmorgon åkte vi vidare. Mellanlandande i Amsterdam och var framme i Ghana, Accra på kvällen. Sekunden vi klev ut genom flygplanen var man alldeles blöt från fukten i luften och det var sjukt varmt. Samuel, han som hjälpt till att organisera hela resan, hämtade upp oss på flygplatsen och skjutsade oss till hem till han. När vi kom fram fick vi middag och pratade om vad vi ska göra på resan. Vi sov i hans hus den natten sen på Söndag åkte vi bil i flera timmar för att komma till Kpando. När vi kom fram fick vi åka till skolan och ha en välkomnsmiddag med våra partners (personerna som ska hjälpa oss att hitta människor att intervjua till gymnasiearbetet). Det var väldigt pinsamt eftersom typ ingen vågade prata och vi alla var trötta. Den kvällen fick vi också våra skolklänningar vi skulle ha dom kommande 4 dagar som vi var på skolan. När det var klart åkte vi till hotellet och sov.
 
Lördagmorgon hos Samuel gick vi runt lite på kvarteret utanför hans hus
 
Hotellet vi bodde på i Kpando. Väldigt fint på utsidan men insidan var inte det bästa. Vi delade rum två och två så jag delade med Johanna.
Överallt fanns det tuppar. Ungefär klockan halv fem varje morgon vaknade jag av att antingen tuppar som gal överallt eller hundar som bråkade
 
 
 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: