2016-2017

Det här året har verkligen varit ett av dom bättre. Det kanske man säger varje år, men hittills har det ju varit det. Jag har åstakommit mycket som jag velat och ser fram emot nästa år också. Jag har skaffat körkort vilket är ett av de drygaste sakerna jag gjort men så värt det. Jobbade hela sommaren och fick ett riktigt jobb även till när skolan började. Körde ner till örebro med mamma och köpte egen hund. Gjorde den bästa resan jag någonsin kunnat göra, - åkte till Ghana, vilket är höjdpunkten på det här året. Sedan gjorde jag även en hel del småsaker. Fick betyg jag är riktigt nöjd över, åkte till luleå på spa, körde skoter och vattenskoter, firade fjärde året med Amir, badade för första gången på år, renoverade mitt rum och sånt. Såklart finns det sämre händelser också. Wilma gick bort vilket var riktigt svårt för oss och det känns fortfarande tomt, men annars har jag mått mycket bättre och i överlag var det ett riktigt bra år år.
 
Ett bra år och hoppas att nästa blir bättre!
 
 
 
 

Ghana Måndag - Tisdag

Måndag åkte vi till ett hotell över dagen för att bada i havet och poolen. Åt först lunch vid havet, sen badade några och solade. På hotellet hade dom turidning så jag och en tjej från klassen gick dit, fick varsinn häst och fick i stort sett rida som vi ville efter stranden. Han lät oss galoppera till och med. Det var så kul för jag har inte ridit på 4år och aldrig ridit vid stranden heller. På kvällen åkte vi som vanligt tillbaka till hotellet i cape coast, åt middag och sov.
 
 
 Tisdag åkte vi till ett annat hotell för att bada och sånt igen. Den dagen var alla ganska klar för att åka hem eftersom kl 6 skulle vi åka från hotellet till flygplatsen. Ville egentligen verkligen inte hem, men var ganska less då, trots att dagen var jättebra. När vi var på flygplatsen väntade vi där i 4h innan flyget gick för att ibland kan de gå fel i kontrollerna och de kan ta lång tid, men för oss gick det bra. Åkte kl 10 på kvällen från Ghana, var framme kl 6 på morgonen i amsterdam. Väntade i Amsterdam i 3h sen till stockholm, väntade i stockholm i 3h innan vi äntligen var hemma i umeå 4 på eftermiddagen. Väääldgt lång resa hem.
 
 
Vill tillbaka varje dag. Absolut bästa resan jag gjort. Fick se så mycket, lära känna nya personer och lära mig en massa som inte går att få med på text eller bild. Kulturen och de sociala var verkligen helt annorlunda mot den svenska och det var så intressant att få vara med om. En sån här resa skulle jag aldrig heller kunna uppleva om man åkte ensam dit men eftersom det var ett utbyte med våran skola fick vi verkligen uppleva den sida av Ghana man vanligtvis som turist inte skulle få se.
 

Makeup geek

Har just gjort mig klar och ska snart åka till stan med Amir. Han ska klippa sig sen ska vi kanske se på bio, efter det ska vi sova hos Emilia&Simon. Beställde också nyss hem fler ögonskuggor till den här paletten jag fick i julklapp av mamma. Det är en sån man "skräddarsyr" med ögonskuggor som sätts fast med magnet, för dom som ej vet. Ville ha dom här färgerna för att kunna göra en "dusty pink" sminkning eftersom jag inte riktigt har sånna färger. Dom är jätte pigmenterande och krämiga så köp dom om ni vill ha något bra!
 
 
Färgerna är från makeupgeek och heter:
Cocoa bear
Toscana sun
Cupcake

var bloggId= '5419b1ba9606ee44f55cbd82'; var is_pro = false;