Grey for autumn

Grey
 
 

Höstlov

 
Åååh blir så irriterad, den här toppen är helt borta! Har ingen aning om vart den tagit vägen, letat i hela huset men hittar den inte. Suger för den är en av mina favoriter. Så om någon hittar en sådan så vet ni vem som äger den heheh. Nu är dessutom tiden för magtröjor ute så kommer inte kunna använda den om jag hittar den heller, om jag inte vill frysa ihjäl då.
 
Idag håller jag på att städa mitt rum (ovanligt) eftersom i helgen är det ju halloween så vill att det ska vara fiint. Ska duscha, sminka mig och sedan gå till Amir och sova där. 
 
Bilder från Spanien 2013. Vill så gärna åka utomlands men om ett år så åker jag ju till Afrikaa, yaas
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt rum igen

Har ju redan lagt upp bilder på mitt "nya" rum, men måste bara visa skillnaden. Den nya stilen passar mig mycket bättre och äääälskar det. Blev också jätte stor skillnad när jag bytte ut alla de låga möblerna med lite högre så hela rummet känna mycket högre ut (syns dock inte på bild såklart). Dessutom är bilderna tagna från olika vinklar så det är inte helt rätt. Önskar att jag hade ett större sminkbord då jag köpte det där för att de enkomt skulle passa in i ett hörn så det ser litet ut. Men eftersom det är nytt så känns det onödigt att köpa ett nytt redan, såååå det får väll bli i framtiden.
 
 
Här kan ni se alla bilder på rummet efter renovering,
r för bilder på före renovering (dock väldigt dåliga för att visa ett helt rum..)

var bloggId= '5419b1ba9606ee44f55cbd82'; var is_pro = false;