V ä x t e r

 
Finns det något bättre än växter? No no no
 
Igår hade jag jätte ont i huvudet, även fast jag drack jätte mycket vatten och åt ipren så blev det inte bättre. Låg därför mest inne hela dagen och gjorde ingenting. Mår fortfarande lite konstigt men ska iaf försöka gå ut. Ska gå på ICA senare med Amir när han slutat jobba och handla dinnerr, sen typ sminka mig för det var såå länge sedan. För en gångs skull så regnar det ju inte idag.
 
 

Finland 22 Juli Kyrka 1

På Onsdagen så besökte vi de tre "turist" kyrkorna, alltså de kyrkor som är kända att se typ. Delar upp de i olika inlägg, annars blir det så många bilder. Den första kyrkan var Domkyrkan. Först var den ortodox men sedan blev den kristen. Lite synd eftersom på utsidan så var kyrkan såå himla fin och jättestor, men när man kom in så var allting bara vitt, - inga målningar eller färg. Förmodligen så var det målningar fulla taken när den var ortodox, men de kristna målade över de, eftersom på väggarna kan man som se dit gjutna skyltar, som de är menat att det ska stå något i fast de inte gör de.
 
 
 
 
 
 
 
 

Två dagar

Söndag & Måndag
 
 
 
Igår gjorde jag inget alls så jag och Amir tog bussen till stan, träffade Emilia, åt på max sen for vi hem igen. Vädret suger ju också så man kan ju inte va ute om man inte vill ha på sig regnbyxor, regnhat och sånt ni vet. Och asså kolla in bilden, waow jag och Amir är så läckeeeer. Jag och mamma på bilden nedan också, beauty säger jag bara.
 
 
Idag åkte jag in till stan igen med mamma, följde med henne runt på stan för att köpa saker till hennes resa till Kanadaaa. Lagade också min gamla dator som jag inte startat på nästan två år. Så har suttit och rensat bilder hela kvällen, uppdaterat och diskdefragmenterat datorn. Tre timmar senare är jag fortfarande inte klar, men snart så! Hade tänkt köpa en ny, men det var tur att jag inte gjorde det då min dator gick att laga för inte så mycket, så sparade flera tusen! Greaat

var bloggId= '5419b1ba9606ee44f55cbd82'; var is_pro = false;